Home Events Veldtoertocht RTC Prinsenbeek

Wijkagenda

maart 2023
mrt 31 2023

Bingo

Ontmoetingscentrum De Sleutel
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Datum

27 nov 2022
Expired!

Tijd

08:30

Kosten

€6.00

Veldtoertocht RTC Prinsenbeek

De Marktzicht veldtoertocht van Rijwiel en Tourclub Prinsenbeek (RTC) op zondag 27 november heeft een nieuwe route. De deelnemers aan deze tocht voor ATB- en cyclocrossfietsers kunnen zich inschrijven bij De Drie Linden aan de Heisprong in Prinsenbeek.

Start is tussen 08.30 uur tot 10.00 uur. Je kunt kiezen tussen twee afstanden, 54 kilometer en 40 kilometer. De vernieuwde route is geheel uitgepijld en loopt door de vele bossen en veldpaden in de driehoek Breda, Rijsbergen en Etten-Leur. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een welverdiende kop erwtensoep.

Het inschrijfgeld bedraagt 6 euro. Kinderen onder 14 jaar betalen 3 euro, mits onder begeleiding van een volwassene. Betaling bij voorkeur met pin. Na de tocht bestaat de mogelijkheid om de fiets af te spuiten. Op diverse plaatsen staan verkeersregelaars en er is EHBO aanwezig. Deze tocht wordt gehouden onder de vlag van wielersportbond NTFU en met toestemming van de terreinbeheerders. Parkeren kan op de Markt in Prinsenbeek. Vandaar uit is het enkele minuten fietsen naar de startplaats.

Print deze pagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *