Home Events Toneelgroep Haagse Beemden zoekt spelers

Wijkagenda

februari 2023
feb 07 2023

Meidenavond

Ontmoetingscentrum De Sleutel
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Datum

21 okt 2021
Expired!

Tijd

18:30 - 20:00

Toneelgroep Haagse Beemden zoekt spelers

De toneelgroep Haagse Beemden zoekt voor haar eerste toneelproductie toneelspelers in de leeftijd vanaf 8 jaar. Vanaf deze leeftijd kun je meedoen totdat je de tekst nog kan onthouden. Op 18 oktober is er een bijeenkomst in ontmoetingscentrum De Sleutel om 18.30 uur waarop iedere liefhebber welkom is om kennis te maken met productieleider Alex De Vliegere en regisseur Bert van Gerven.
Het verhaal van de toneelproductie is gebaseerd op thema’s die door de spelers zelf aangedragen worden op de bijeenkomst van 18 oktober. In de laatste drie maanden van dit jaar wordt het verhaal uitgeschreven en in januari beginnen de repetities met één groep in Buurthuis Gageldonk en één groep in Ontmoetingscentrum De Sleutel. Later worden deze groepen samengevoegd. In week 20 van 2021 zijn er drie uitvoeringen in respectievelijk Ontmoetingscentrum De Sleutel, Buurthuis Gageldonk en SCC ’t Kraaienest.

Kleding en decormakers
Naast toneelspelers is de toneelgroep ook op zoek naar vrijwilligers voor het verzorgen van kleding, decor en rekwisieten.
Samen ontdekken
Voor de toneelproductie gaan we op zoek naar muzikanten en dansers uit de wijk. Als er genoeg animo is dan kan dit het begin zijn van een mooie samenwerking tussen verschillende discipline’s. En is het een start van traditie die er nog niet was. We gaan het samen maken.

Aanmelden: Heb jij interesse om mee te werken aan dit leuke project als:
Toneelspeler
Medewerker kleding
Medewerker decor
Medewerkere rekwisieten
Muzikant
Danser
Stuur dan een email naar info@toneelgroephaagsebeemden.com met vermelding van je naam en voor welke discipline jij je wilt aanmelden.

Graag tot 21 oktober in buurthuis Gageldonk

Print deze pagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *