Home Events Inloop Clement

Wijkagenda

februari 2023
feb 07 2023

Meidenavond

Ontmoetingscentrum De Sleutel
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Datum

07 feb 2023

Tijd

09:30 - 11:30

Inloop Clement

Binnenlopen voor een kopje koffie, een praatje, je zorgen delen, meeleven met elkaar en je gesteund voelen. Inloop Clement is een warme plek waar bezoekers uit de wijk Haagse Beemden zich welkom voelen. Een ontmoetingsplek in De Sleutel, waar iedere dinsdagochtend de koffie staat te pruttelen. Ook nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom.

Bij Clement komen er veel alleenstaande mensen o.a. vanwege scheiding, verlies of het al langer vrijgezel zijn. De meeste mensen komen uit de hele Haagse Beemden, maar ook een aantal van buiten. Het is een mengelmoes van culturen. Samen ervaringen delen, een praatje ter afleiding, en een warme ontvangst maakt dat je je er welkom voelt. Loop gewoon eens binnen in De Sleutel.

Oecumenisch initiatief
In 2008 is Inloop Clement gestart vanuit de kerk als oecumenisch initiatief. Het Annahuis ondersteunt de Inloop. En vrijwilligers hebben een belangrijke waarde en rol voor de bezoekers. Zij staan wekelijks voor hen klaar: met een praatje, bij moeilijke periodes in iemands leven (bijv. overlijden partner, enz), en tonen betrokkenheid tot hetgeen de bezoekers bezighoudt.

Vrijwilliger worden? Praat eens met Florentine
Vrijwilligster Florentine is al vanaf het eerste uur betrokken bij Inloop Clement en ze wil graag het stokje doorgeven. Wil je weten, hoe het werkt? Loop dan gewoon eens binnen op dinsdagochtend tussen 9.30 uur en 11.30 in De Sleutel. Florentine wil je graag meer vertellen. Heb je interesse? Je mag haar bellen via 06-47117909 of mailen: florentine.lockefeer@gmail.com

Vlierenbroek 30, Breda

Print deze pagina

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *