Home Events Energie-bingo

Wijkagenda

december 2022
dec 10 2022

Powerwalken

Einde Heksenwiellaan begin Overkroetenlaan
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Datum

30 sep 2022
Expired!

Tijd

19:30 - 22:00

Energie-bingo

In september en oktober organiseert de gemeente Breda energiebingo’s in Tuinzigt, Haagse Beemden, Brabantpark en Hoge Vucht. De gemeente wil bewoners, die in de problemen komen door de hoge energiekosten, op een toegankelijke manier informeren en tips geven over energiebesparing in huis.

Wijkbewoners kunnen met elkaar een energiebingo spelen. Tijdens de avond zijn er handige energiebesparende prijzen te winnen. Het mobiele informatiecentrum, de Greenhopper, staat overdag bij de locatie waar de bingomiddag of avond plaatsvindt. Hier kunnen bewoners ook terecht voor informatie en tips om energie te besparen.

Marike de Nobel, wethouder armoedebestrijding: “Het is voor steeds meer mensen moeilijk om rond te komen. De stijgende energierekening vormt een groot probleem. We willen voorkomen dat mensen in de schulden raken. We zetten daarom verschillende maatregelen in. Naast het bieden van tips en ondersteuning in de energiekosten gaan we mensen ook helpen bij inkomensvragen. Hiervoor is begin dit jaar het focusteam energie in het leven geroepen.”

Op vrijdag 30 september is in Buurtcentrum Gageldonk een bingoavond. Deze energiebingo is van 19.30 tot 22.00 uur. De bingo is gratis met een hapje en drankje. Aanmelden is niet nodig. Er is wel een maximaal aantal deelnemers van vijftig personen.

Print deze pagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *