Home Events Brakkenfestival

Wijkagenda

februari 2023
feb 07 2023

Meidenavond

Ontmoetingscentrum De Sleutel
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Datum

25 sep 2021
Expired!

Tijd

10:00 - 16:00

Brakkenfestival

Leukste kinderfestival van Brabant komt er weer aan op 25 september

Op 25 september is het Brakkenfestival van 10.00 – 16.00 uur bij Buurthuis Gageldonk in Breda. Er is ruimte voor maximaal 150 kinderen van 4 tot en met 12 jaar, die deelnemen aan verschillende activiteiten. Door de geldende corona maatregelen vindt het kinderfestival 1 dag plaats.

Het leukste festival van Brabant vindt plaats binnen de dan geldende corona maatregelen. Kleiner dan ooit, maar niet minder leuk. Met een echte festival vibe: een divers aanbod aan activiteiten, waar kinderen vrij spelen, een foodcourt en muziek. Natuurlijk met de veilige services in vrijwilligersbegeleiding, EHBO en kleed- en toiletruimtes.

Wat is er te doen?

Natuurlijk zijn er genoeg traditionele en nieuwe activiteiten aanwezig om het speelplezier van de kids nog groter te maken. Een paar voorbeelden zijn schilderen, schminken of iets sportiefs. Kinderen spelen zonder ouders onder begeleiding van getrainde vrijwilligers.

Maximaal 150 entreekaarten verkrijgbaar vanaf 25 augustus

Met een entreekaart spelen kinderen op alle activiteiten. Een entreekaart kost € 5 per kind in de voorverkoop en € 6 per kind aan de poort als er nog toegangskaarten beschikbaar zijn. Dit jaar is er ook een speciale fastpass: voor € 6 in de voorverkoop mag je een half uur eerder naar binnen. Kaarten koop je vanaf 25 augustus online via www.brakkenfestival.nl/ouders/.

Print deze pagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *